Busje
Hoi allemaal,
Ik heb gezien dat het nu wel -6 graden wordt in Nederland, mooi dat ik daar nu niet zit, hehe. Hier wordt het ongeveer 25 - 35 graden overdag (temperatuur schommelt nogal dus).
Maar jullie zullen je vast wel afvragen waarom ik Busje als titel heb: Ik heb met een andere Nederlander (Michiel) en een Engelse (George) gister een busje gekocht voor 3750 dollar, dat is dus 2330 euro. We hebben het heel goed met elkaar besproken dus we weten wat we doen. Er zit een kingsize bed in dus kunnen we net met z'n 3en op slapen. Het bed is verhoogd dus kunnen we heel veel spullen onder het bed kwijt. George blijft tot nieuwjaar in Sydney maar Michiel en ik gaan over 1 of 2 dagen al weg, waarschijnlijk naar Byron bay en Brisbane, waar we dus kerstmis gaan vieren. Voor nieuwjaar zijn we wel weer terug in Sydney want het vuurwerk kunnen we hier niet missen. Maar zo kunnen we dus veel geld besparen met accomodatie en vervoer en we kunnen stoppen waar we willen, in tegenstelling tot met een grote Greyhound bus reizen. Er zitten ook al veel spullen in: vis hengel, tent voor 3 personen, gas fornuisje voor 2 pannen, 2 pannen, 2 matjes, bord en bestek, een uitklapbaar tafeltje en een camping stoel. Sowieso dat we dus ergens op een camping plek gaan vissen. Aan het eind kunnen we het busje weer verkopen voor misschien 200 euro minder, dus besparen we echt heel veel geld.
Michiel gaat van 11 januari tot 12 februari naar Nieuw zeeland dus ga ik in de tussentijd misschien met George even ergens fruitplukken dat we weer wat bij kunnen verdienen. Als Michiel terug is gaan we met z'n 3en ergens anders fruitplukken dat Michiel ook wat kan verdienen en dan gaan we daarna door naar anderen gedeelten van de East coast.
Dat was het voor nu,
Groeten uit Australie!
Hey Jarmo!
Klinkt goed allemaal, leuke plannen. Maar bedoel je nou dat je van de verboden vrucht gaat snoepen in je kingsize bed. Of heb ik dat verkeerd begrepen. Anyhow, heel veel plezier daar in het Sunny Australia!
En hoe hebben jullie het busje genoemd?
Fijn dat je het zo naar je zin hebt! Mooie foto's!
Klaas