jarmowilkens.reismee.nl

Sydney 2

Zo, tijdje geleden dat ik wat van me heb laten horen, hehe. Laatste dagen ben ik bezig met5 anderen (1 engelse, 2canadezen en 2 nederlanders)een apartementje te zoeken. Maandag een apartement bekeken maar die eigenaar kwam niet echt betrouwbaar over en we moesten diezelfde dag al voor 2 weken vooruit betalen als we erin wouden, dus dat ging te snel voor ons. Voorlopig zit ik met die engelse, George,in een goedkope hostel van 12 euro per nacht, maar voor nieuwjaar is het wel belangrijk dat we snel een apartement vinden want alle hostels zijn volgeboekt.

Verder zijn de avondjes hier ook zeker gezellig. Zaterdag waren we op een gegeven moment met ongeveer 20 man aan het stappen, en doordeweeks zijn we met z'n 5en. Ik heb nog niks over werk gehoord van het bedrijf waar ik ingeschreven sta, dus ben ik met George een beetje CV's aan het uitdelen in winkels en restaurants. George had gister al een paar interviewsvia internet geregeld, maar daar kwamen 30 mensen opdagen dus de kans dat je aangenomen wordt is vrij klein. Deze week moeten we even naar de rand van de stad gaan, misschien dat het daar wat makkelijker werk vinden is dan in het centrum.

Laurent

Zozo, druk bezig daar...
Ik heb ff op internet gekeken, veel luxe appartementen zeg :p

Stephan

Goed bezig! je moet maar ff kijken bij www.couchsurfing.com, bespaar je lekker veel geld.
Groeten uit Kenia!

Erzie & Arjan Kleikamp

Hey wereldreiziger,

Hoe bevalt het daar Down Under? Gaaf zeker.
Sydney is gaaf he! Wij blijven je in dit koude landje volgen. Veel plezier verder.

Groetjes uit Utrecht

Papa

In Ghana lopen vele leuke hagedissen rond. Heb je er al een paar gezien? Je kunt ze in je ondergoed meenemen naar Nederland, zie maar: AMSTERDAM/WELLINGTON - 08-12-2009 - Een Duitse toerist heeft geprobeerd tientallen gekko's en skinken uit Nieuw-Zeeland te smokkelen door de hagedissen in zijn ondergoed te verbergen. Dat meldden Nieuw-Zeelandse media dinsdag.
De 58-jarige man werd zondag aangehouden op het vliegveld van Christchurch nadat hij had ingecheckt. De douane vond een pakketje met 23 gekko's en twintig skinken in zijn ondergoed. Ook had de man een gekko in een sok in zijn bagage verstoppen.
De Duitser heeft inmiddels schuld bekend voor een rechtbank in Christchurch. Hij had de diertjes in het wild gevangen en wilde ze voor veel geld verkopen. Op de Europese zwarte markt zijn gekko's zeker 1000 euro per stuk waard.